2004.04.12. Pedró

Egy héttel később (március 20. - szombat) megintcsak sokan voltunk, hiszen jó idő volt. Jöttek tapasztaltabb emberek is, így sikerült 3 autóval és 1 motorral megtámadni Epölt.

De, hogy ne rohanjak így előre, megemlíteném még, hogy péntek este hagyományteremtő projektors videjózást nyomtunk Perecmesternél. Indulásként FordFairlane-t nyomtuk, mellé meg kemény kis blackout-ok fogytak. Mesterünk még kajával is kedveskedett nekünk, szal elég ql este volt, de hamar véget vetettünk neki, mert másnap ugye, gyiázás volt.
Kanyarodjunk is vissza erre a területre, mégiscsak a repülésről szól a blog, bár mostanában egyre több lesz a bulizós bejegyzés is ;-)

Szal, aznap kijött a húgom is, hogy meglesse bátyja bénázásait, így arra a napra Ő lett a hivatalos fotósunk.
Elég sokan voltak kint Epölön, főleg, persze oktatás volt, így a legtöbben kupolázgattak lent, de azért lejtőzgettek is a domboldalban, no meg ahogy Perec rávilágított el-el lehetett csípni 1-1 gyengécske tavaszi termiket is.
Ahhoz azért erős volt a szél, hogy mi felmenjünk, ezért lent megint SKY bemutatót tartottunk és szétkupolázgattuk magunkat.

[]
kutyákok

Később amikor kicsit gyengült, akkor a domb aljába oktatói jóváhagyással felmásztunk és onnan csúszkálgattunk le, de az inkább bénázás volt. Ezt egész addig űztük amíg B srácot egy befújás kiemelte a domb fölé, ahol meg büdös nagy szél volt már, így kellemesen tolatott hátra - gyorsító persze megen nem volt bekötve. Perec éppen tandemet próbálgatott volna odafent, így hallottuk, ahogy irányítani próbálja B-t, azaz, hogy álljon egyenesen szembe. Ez is kevés volt és besodorta hátra, de nem történt semmi, csak egy kicsit keményebb földetérést produkált. Amúgy ezzel E is így járt, bár Ő már azért tapasztalattal a háta mögött tette ugyanezt, így még lájtosabban oldotta meg a túloldali leszállást.

[]
naaagy, sárga bogár

Ö is nyomott egy jó kis bemutatót, amikor alsó harmadának tetején felhúzta a kupolát, jött egy befújás és Ö máris felrohant a tetőre. Ott matattott egy kicsit a bokrok között - nem tudom mit csinálhatott ;-) - majd lejött szépen gyalog.

A nap fénypontja, hazafelé Tinnyén a kocsmázás volt, ahol anekdotákat, hrvatska élményeket és más kellemese csemegéket hallgathattunk a sörök, traubiszódák és chipsek mellett :)